DÍTĚ, SVATBA NEBO SMRT? - 6.část

10.09.2012 07:58

Amelia Shepherd (Caterina Scorsone)

Kde příběh skončil: Zotavuje se po porodu svého jednorožčátka. Její srdcervoucí rozhodnutí darovat všechny jeho orgány postavilo proti sobě Jakea a Sama.

Co je před námi: "Amelia si prošla nemyslitelnou situací. To, že přišla o dítě, se zdá být jako zlomový bod v jejím životě," říká Scorsone. "Z Amelie se po ztrátě dítěte stane mnohem dospělejší, vřelejší a starostlivější člověk. Pořád si zachová svůj druh humoru a způsob, jakým nahlíží na svět, ale objeví v sobě i dobrotu a soucit." Scorsone také říká, že její dospění ji přiměje se více starat o druhé, než lpět na svých osobních tragédiích a že její přátelství se Sheldonem bude silnější než dříve. "Sheldon jí byl skvělým přítel, ať už byla na vrcholu, nebo na dně během užívání drog, nebo po ztrátě Ryana a dítěte. Jejich přátelství si zažilo mnohé a Amelia pochopí, že on je ten, který tu pro ni bude vždy, i v nejhorším."

Smrt, svatba, nebo dítě?: "Už měla dítě a zažila smrt... a oboje souviselo s jednou dějovou linií! Takže možná bude svatba," říká.