PÁR NOVÝCH DRBŮ...

18.08.2012 23:56

1.SPOILER
Máte nějakou novinku ohledně Addison?
- Jenom to, že si velmi brzy bude vybírat ze dvou mužů svého života. "Na konci poslední série, když ji Sam požádal o ruku, vyzkvétá otázka, koho si vybere. Na konci premiérové epizody dostanete na tuhle otázku zadostiučiňující odpověď," říká Benjamin Bratt. A pro případ, kdyby vás to nenavnadilo, Taye Digg dodává: "Na konci první epizody, takže se na ni dívejte!" Přesně tak, slyšeli jste ho!

 

2.SPOILER
Vybere si Addison Sama nebo Jakea?
- To nezjistíme až do úplného konce premiérového dílu série. "Setkáme se o tři měsíce později. V době, kdy už se očividně rozhodla, ale my až do úplného konce dílu nebudeme tušit, jak," říká Jakeův představitel, Benjamin Bratt. "V jedné ložnici uvidíte Sama Benneta bez oblečení a v jiné zas uvidíte Jakea, jak se probouzí, aniž byste hned tušili, kde tyto postavy jsou." Addison ale není jedinou postavou, která se bude muset 25. září postavit nečekané situaci. "Všichni v téhle epizodě prozradí nebo zjistí něco, co jim změní život," naznačuje Kate Walsh. "Bude to opravdu dobré."
3.SPOILER
Řeknete nám, co se stane ve sté epizodě Private Practice?
- Během natáčení téhle ohromné události, Kate Walsh o ní něco naznačila: "Bude to velmi pestré. Jsme tu všichni a odehrává se to mimo ordinaci a je to opravdu úžasné." Přirozeně si každý řekne, že by mohlo jít o svatbu, ale Shonda Rhimes tyto dohady zamítla: "Ne, jde o opak svatby." Co je opakem svatby? Rozvod? Pohřeb? Oslava zasnoubení?

 

Za překlas děkuji phoebess