CATARINA SCORSONE ČEKÁ PRVNÍHO POTOMKA!

24.02.2012 12:35

Catarina Scorsone a její manžel, hudebník Rob Giles, čekají v létě své první dítě. "Jsem v sedmém nebi" říká všem hvězda Private Practice. "Všichni na place jsou velmi milí a nabízejí mi i své ovoce". Ve čtvrteční epizodě se fanoušci PP dozvěděli, že Scorsone postava Dr.Amelia Shepherd, je těhotná. "V letošním roce Amelia byla střízlivá, pak spadla na dno, když její přítel zemřel". vysvětluje herečka.

Shonda Rhimes ihned začala vymýšlet, jak její těhotenství zasadit do děje, aby i nadále mohla Catarina hrát v Private Practice. "Zpráva přišla z nenadání a myslím, že se jí Shonda rozhodla použít pro dramatické účely", žertuje Catarina Scorsone. "Shonda byla okamžitě nadšená a ihned začala mluvit o tom, co by se mohlo udělat, aby dítě (on nebo ona) mohlo být naplace. Byla neuvěřitelně podporující".

Možná je to proto, že Rhimes bere Scorsone a Giles jako členy velké rodiny. Její manžel se připojil k obsazení roky před Scorsone, jeho skupina byla jak v Private Practice, tak i v seriálu Grey's Anatomy. Spolupracoval s herci Sara Ramirez a Kevin McKidd.