DÍTĚ, SVATBA NEBO SMRT? - 1.část

05.09.2012 15:11

 Zatímco tvůrkyně seriálu Shonda Rhimes mlží o tom, zda seriál bude mít více epizod, než těch původně plánovaných 13 epizod, herci mají jasno, jak by chtěli, aby příběh jejich postav skončil. A právě o tom si můžete přečíst v článku.

Určitě nebude na škodu si nejdříve trochu připomenout závěr poslední série. Na obrazovkách jsme mohli vidět Addison (Kate Walsh), která v Henrym našla vše, co kdy chtěla, a která se teď musí rozhodnout mezi dvěma muži, kteří s ní chtějí sdílet svou budoucnost. Jedním z nich je Sam (Taye Diggs), který přišel k rozumu a požádal Addison o ruku. Uvědomil si, že skutečnost, že nechce další děti, nesmí stát v cestě jeho vztahu s ní. Tím druhým je Jake (Benjamin Bratt), který svým chováním očaruje Addison už od úplného začátku.

The Hollywood Reporter odchytil herce během natáčení 100. epizody, aby jim položil otázku na variaci hry "Shag, Marry, Kill" (dítě, svatba nebo smrt). Odpovědi byly vtipné a někdy i překvapující.

 

Addison Montgomery (Kate Walsh)

Kde příběh skončil: Sam ji požádal o ruku, Jake usiluje o Addison. Čeká nás rozhodnutí!

Co je před námi: Koho si vybere se dozvíme v prvním díle. Na začátku druhé epizody, zároveň 100. vysílání Private Practice, se postavy ocitnou na místě daleko od ordinací, bude to velmi pestré a budeme se zároveň smát i plakat. Alespoň tak to předpovídá Walsh, která teorie o další svatbě odbývá smíchem a větou: "To netuším."

Smrt, svatba, nebo dítě?: "Mám Henryho, takže už zbývá jen svatba nebo smrt. Možná se zadávím kuřecí kostí přes oltářem. Což zároveň naznačuje, že budu mít na své svatbě kuřecí křídla, tak si představuji svou příští svatbu," směje se Walsh.

 

Zítra: Sam Bennett

 

Za překlad všech částí opět děkuji moooc phoebess :-)